Saturday, 2 July 2011

GiveAway cik Dil : Kami nak banner flash dan doodle FREE


Tetiba rasa nak join lepas diajak Mrs Farhan ne...hehe
Sapa nak join click banner ye....

Kali ne saya nak tag



Sebenarnya nak tag lagi tapi syarat tag 2 orang je...hehe

Lain kali saya tag yang lain plak...

7 comments:

Cik Kay Jue said...

uhukk uhuk.. muz.. CKJ da join dlu la.. hahaha.. (ketawa jahat)

Cik Kay Jue said...

thnks sb tag.. :P

muz said...

@Cik Kay Jue
Hehe...tak pa lah kira bukan rezeki muz maw tag CKJ...

Cik Kay Jue said...

hehe.. kira ok la tu.. CKJ da tau da muz akan tag CKJ bab tu join dlu tu.. hehe.. :P

muz said...

@Cik Kay Jue
Ewah kira ada magic lah ne...hehe

cik Dil said...

alaa, nak tag lebih pun tak apa laa..dil tak kisah..^^

thanks tau join GA dil..^^ good luck

muz said...

@cik Dil

alamak tuan GA datang...

Hehe...maw tag ramai2 tapi malas nak taip...*ayat kejam*