Sunday, 26 June 2011

Kodak Easyshare Touch

Kodak Easyshare Touch

  • Tunjukkan gambar dan gaya anda dengan kamera KODAK EASYSHARE TOUCH yang memaparkan ciri skrin LCD sesentuh 3 inci.
  • Ia juga mempunyai bebutang khusus untuk rakaman video 720p HD yang boleh anda sunting dan kongsi menerusi kamera itu tersendiri.
  • Kamera EASYSHARE TOUCH ini juga mempunyai ciri penyusunan automatik menurut orang, tarikh, kata kunci dan video untuk carian mudah.
  • Kamera ini berkeupayaan 14 MP dengan lensa zum optikal 5X sudut luas SCHNEIDER-KREUZNACH, disertakan dengan ciri-ciri Kodak Smart Capture dan Face Recognition, pelbagai mod pemandangan dan artistik, terdapat juga sambungan HDMI untuk paparan pada TV HD.
  • Kamera ini boleh memuatnaik gambar-gambar ke Facebook, Twitter, Youtube, Kodak Gallery dan Flickr.
Harga bagi kamera ini hanya RM 506.00

8 comments:

oPiE iSa said...

RM506 sak? Ok jga tu...

boleh upload pic terus dr Kamera ka ni? Hehe...

hamzah ian said...

pergh.. cun jgk kamera ni.. hehe

muz said...

@oPiE iSa
Ya boleh upload terus... :)

muz said...

@hamzah ian
Hehe...macam gadis plak cun tu..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

nmpk menarik...kdg2 mls nak usung dslr leh bawa camera cumil camni kan?

muz said...

@Lydia Miza(Aidyl Azim)
Yup sekali sekala beralih angin kan tak salah, boring2 pakai dslr pakai camera simple2 camne... :)

vampire's lovex said...

style !!! tggu hrga dia 100 baru aku beli hahaha :P

muz said...

@vampire's lovex
Haha...kedekut juga ko ne...