Thursday, 23 June 2011

AKU TERINGIN NAK HACK BLOG


Ne segmen dari bro BEN, sesiapa rasa nak join klik je dekat gambar. 
Aku akan pilih untuk hack blog Sergeant Keroro...
Sebab?? Sebab aku minat giler dengan kartun SERGEANT KERORO...
hahahahah....*gelak ikhlas
Aku akan tinggalkan pesan supaya....

HACKED BY MUZ

++++++++++++++++++++++++++++++++++
SILA TINGGALKAN BUMI INI SEGERA !!!
JIKA ANDA INGIN BLOG ANDA SEMULA..
++++++++++++++++++++++++++++++++++



HAHAHA...JANGAN MARAH SERGEANT...

26 comments:

Eera Shera said...

haha..kejam tu

cik Ida said...

hey, jenguk sini nak tengok siapa yang akan kena hack.. feel free to hit me back yeah :)

aku teringin nak hack belog korang

c u m u h a m a said...

singgah tuk HACK ! kihkih .

jgn HACK saya okeh :)

enjoy !

http://anakgadischot.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

muz said...

@Eera Shera
Haha... sikit2 lah kot... :)

muz said...

@cik Ida
Orait cik ida... :) thx 4 visit...

muz said...

@c u m u h a m a
hehe...nanti saya fikir dulu nak hack ke tak ne... :)

nawal addina said...

haha , g hack cepat !!!! XD

muz said...

@nawal addina
Habislah ko sergeant...haha

Подтверждаю said...

as salam..
haha!~ ok tu. eh! kalau suruh dia out dari bumi, kesian dia. utm kehilangan sorang alien

XD


ok2, pakcik tak hack sini~ maka, lawati lah belog pakcik ya ;)

kenapa pakcik teringin hack belog orang lain?kenapa tak blog ni??

muz said...

@Подтверждаю
wasalam...

oh kat utm dia rupanya, senang maw di cari...hehe

sergeant keroro said...

hahaha, nice!!

XD

muz said...

@sergeant keroro
eh, hai sergeant...hehe

Zul Fattah said...

hack u k..
http://zulfattah.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

muz said...

@Zul Fattah
Haha...

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

erk... sama la... jom hack blog sergeant keroro... haha~ ada geng ni...heee~

teringin nak hack blog

solomolo said...

fuh...
nasib baik bukan blog solomolo yang nak dihack...
selamat...
hahaha...

Met bUjang said...

hahaha muz kalau berani hack la blog aku bhahaha

p.s.Aku maen2 jea oii kah3

NuSaNa NoSa 91 said...

ahahahahaa~ blog kero kero yg kena.. ^_^

Mohd Hazwan Hashim said...

gud luck :)

muz said...

@Izzat Nazmi Saiful Bahri
haha....jom hack blog sergeant...

muz said...

@solomolo
haha... nanti aku hack blog ko lepas ne k.... :)

muz said...

@Met bUjang
haha...nanti ko bujang aku hack blog ko....hahahahah*ketawa jahat...

muz said...

@NuSaNa NoSa 91
Aku pilih blog dia bab yang lain sibuk nak hack blog bro ben je... :)

muz said...

@Mohd Hazwan Hashim
Tq2... :)

Sya_Cda said...

singgah utk hack kt sini, bkn hack kejam,tp hack manje2 je + follow u :)
http://ciksya-cda.blogspot.com/2011/06/teringin-nak-hack-blog-orang.html

muz said...

@Sya_Cda
tq... :)