Thursday, 16 June 2011

Rahsia Nombor 8?

8?


8 hanyalah nombor, ya windows 8... Bila agaknya windows 8 nak kuar ne?? aku tak sabar dah menanti kamu wahai "TINGKAP 8"...

Sapa dah cuba win-8 skin pack?? Kalo belum jom tengok kat SINI mana taw ada yang berkenan kan??

Saya dah guna and setakat ne ok gak, cun gua cakap sama lu-->"jual minyak sikit..hehe"

Jom tengok windows saya selepas dihiasi dengan skin pack win-8 dari hameddanger ne...


Amacam?

8 comments:

redzwanie redzmann said...

tingkap 8 akn smpi dirumah anda x lme ag..pastikan anda brdiri d tgkap umah anda yg benombor 8..ehhee


makin canggih la window nie..

Siti Mashitah Saidin said...

oooo.. cantek la...

muz said...

@redzwanie redzmann
hehe...tingkap kat rumah aq takda nombor 8, nombor 9 je ada...

muz said...

@Siti Mashitah Saidin
ooooo...TQ :)

cikida said...

smart ah ! ngee..

muz said...

@cikida
Tq Cik Ida... :)

Siti Farah said...

jeles dgn or yg boleh guna Win7 & bakal guna win8.. sendiri nak guna tak berani.. sbb takot tak compatible ngan software laen nt.. huhu.. :(

muz said...

oh takut driver tak compatible lah ne...senang je scan dulu dengan upgrade advisor, nanti UA tu akan bagi tau samada driver awak compatible untuk upgrade windows atau tidak...