Thursday, 20 October 2011

Seks Bebas Semudah Di Facebook !!




Assalammualaikum Warga Malaysia...

Hmm.. Belum lagi reda kes pelajar kelar bayi dekat asrama.. Kini ada lagi manusia lakhnat di muka bumi buka service call girl kat Facebook... Apa nak jadi kat malaysia ne... Seks bebas di sana sini.... 

Pemilik Group FB Call Girl ini yang dikenali sebagai Jimmy menawarkan khidmat seks melalui panggilan telefon, di mana pelanggan boleh menghubungi dia jika memerlukan anak-anak ayam... Dia juga mengatakan yang dia membekalkan anak-anak ayam dari pelbagai negara.... Macam-macam taste lah kiranya...

Pelik macam mana orang ne boleh berani buat perkhidmatan ne secara terbuka... Ish2 aku harap-harap takdalah anak melayu yang membuat tempahan benda-benda macam ne... Apapun sebagai rakyat malaysia adalah menjadi tanggungjawab untuk melaporkan hal ini kepada pihak sepatutnya.... Itupun kalo dorang tak kena sumbat lah....

Wasalam....

4 comments:

Cik Kay Jue said...

ape nak jadi la sekrang ni..

Anum said...

banyak yang kena sumbat ke?

muz said...

@Cik Kay Jue

Entahlah manusia semakin tenggelam dalam hidup... Masya-Allah...

muz said...

@Anum

Rasanya macam tu lah...ish2..