Monday, 3 October 2011

Kunjungan Semula

Assalammualaikum,

Wah rasanya dah lama sangat muz tak update blog ne... Dah bersarang dah labah-labah... Penat bersihkan tadi.. Anyway muz pun dah tak berapa aktif dah, sebabnya entahlah... Rasanya dah penat kot... Haha... Muz prefer kepada berforum... Anyway tak lama lagi kita akan tinggalkan 2011 dan masuk 2012... Cepatnya masa berlalu... Rasanya macam tak rasa apa-apa kat tahun ne... Hmm

9 comments:

Cik Purple Pinkypuff said...

a'ah.. muz pi mana? lama ndak nmpk..:)

muz said...

muz berforum...hehe

abghani said...

welcomeback

Green Apple said...

teruskan usaha membersih ye...
forum kat mana tu.. boleh join ke..

suha said...

kan?cepat je mase berlalu



haha tetibe je komen kan?(^_^)

wK said...

muz masuk forum ape..?

meh,kongsi² skit gan wK. HeHeHe

..cik gugu.. said...

lama muz menyepi ;p

Cik Kay Jue said...

memang betul la.. 2012 coming soon..

Anak Wak Mail said...

muz,,selalu datang kalau muz update pasal komputer,,tp tak tahu nak komen ape..hihi

syok ek berforum??