Saturday, 3 September 2011

Cerita Raya

Assalammualaikum,

Apa khabar semua warga blogger? Amacam raya ada best tak? Blog aku ne pun dah lama menyepi kan, sibuk beraya geng nak wat camne.. Hari ini sebenarnya baru aku ada masa nak update blog.. Bukan apa korang tahu lah kat kampung ada line juga tapi 3G tu... giler siputband punya laju... Haha

Nak cerita raya lah pula, raya tahun ne aku rasa best sikit, yelah orang dah dua tahun tak balik raya. Tak banyak yang berubah... Tapi member banyak yang takde, so aku beraya je dengan dorang yang ada... Tapi naik lenguh pinggang aku beraya dengan dorang... Apa taknya dari pagi sampai ke tengah malam ne...

Lenguh tu bukannya apa dahlah raya bawa motor, naik kereta? Ulung lah jawabnya, semua budak2 pakai motor takkan aku nak pakai keta... Hehe

Banyak gak lah tempat kitaorang round hampir seluruh pelusuk kampung, mana ada sedara-mara atau member2 yang tinggal kitaorang serbu bagi gegar... Haha

Nak ceta pasal raya panjang sangat beb, korang layan je lah gambar ye...

Masa kat kubur nenek, bacakan Yassin untuk nenek... Al-Fatihah

Beraya kat rumah makcik masa raya pertama sebelum hujan lebat menyerang, adush batal program raya pertama...

Motor yang aku pakai beraya, motor kazen ne bukan motor aku ye... Haha

Masa beraya dengan budak2 motor kat kg suasa beaufort...

Masa balik Labuan, feri sesak giler dah lah pakai feri kecik, nyesal kalo aku taw feri kecik tak aku naik... Tak pa lah janji sampai labuan...

Sorilah gambar tak banyak bro, ne pun gambar masa aku terasa nak ambil gambar, ye lah aku bab2 menggambar ne langsung tak minat lah... Ikut mood je baru nak bergambar... anyway tak lambat lagi kan aku nak ucapkan...



SELAMAT HARI RAYA
MAAF ZAHIR DAN BATIN
KEPADA SEMUA RAKAN BLOGGER
YANG MENGENALI ATAU...
YANG TAK DIKENALI ATAU...
YANG BARU NAK MENGENALI

SEMOGA ANDA GEMBIRA DI HARI MULIA INI

6 comments:

sleeping_maniac90 said...

selamat hri rya hehehe

akoo pae said...

slamat ari rayer =)

..cik gugu.. said...

alorhh pic kamu pakai bju melayu xde ke???

Cik Kay Jue said...

selamat hari raya muz... gambar muz xde ker? haha..

oPiE iSa said...

selamat hari raya sifu

Anak Wak Mail said...

selamat hari raya,,wah,,beraya sakan eh..:)