Wednesday, 13 March 2013

PD-Proxy VPN Service


PD-Proxy VPN Service adalah salah satu perkhidmatan VPN yang dibangunkan oleh PINOYDEN dan ianya merupakan VPN terbaik kerana menyediakan perkhidmatan TCP, UDP dan ICMP. Kebanyakkan VPN luar hanya menawarkan perkhidmatan setakat TCP dan UDP sahaja.PD-Proxy VPN Service juga menawarkan trial account kepada user yang ingin mencuba PD-Proxy VPN Service terlebih dahulu dimana dua server DEMO disediakan untuk pengguna yang ingin mencuba trial akaun terlebih dahulu.Anda boleh mendaftar trial akaun PD-Proxy VPN Service di SINI. Anda ingin tahu berapa server VPN yang disediakan oleh PD-Proxy VPN Service ? Anda boleh merujuknya di SINI.Kelebihan PD-Proxy VPN Service ? Antara kelebihan sebagai pengguna PREMIUM PD-Proxy VPN Service anda tidak mempunyai had maksimum untuk penggunaan bandwitdh, had maksimum kelajuan layaran internet dan had maksimum untuk bertukar-tukar server semasa menggunakan PD-Proxy VPN Service.Bagi pengguna seperti Malaysia Amnya anda boleh melayari Hulu dan Netflix dengan menggunakan PD-Proxy VPN Service tanpa merisaukan masalah lagging semasa menonton video di Hulu atau Netflix. Selain itu PD-Proxy VPN Service juga menyediakan server untuk kegunaan TORRENT dan juga server untuk kegunaan bermain GAME ON-LINE.Disini saya kongsikan beberapa screenshot daripada :Control Panel PD-Proxy VPN Service amat menarik dan mesra pengguna.
VPN Client PD-Proxy VPN Service yang memudahkan pengguna tanpa perlu bingung dengan config file yang mungkin agak expert bagi pengguna biasa.
Saya telah menggunakan PD-Proxy VPN Service dan saya berpuashati dengannya. Jadi bagaimana dengan anda tidak rugi untuk mencuba PD-Proxy VPN Service yang sememangnya terbaik dari VPN yang lain.
Jom Lawat Serta Like Page Rasmi Facebook PD-Proxy & Droid VPN Malaysia (Official)
Serta Add Dan PM Facebook PdProxy My Untuk Sebarang Info Dan Pertanyaan Mengenai PdProxy VPN Ini..
PdProxy boleh dihubungi sekiranya anda mempunyai pertanyaan dengan menghantar email kepada :

pdproxy.my@gmail.com

No comments: