Saturday, 7 March 2015

Belajar Programming Language Di Codecademy

Codecademy 

Mengenai Codecademy

Codecademy adalah sebuah syarikat pendidikan. Tetapi tidak dengan cara yang anda mungkin fikir. Kami komited untuk membina pengalaman pembelajaran yang terbaik di dalam dan di luar, menjadikan Codecademy tempat terbaik untuk pasukan kita belajar, mengajar, dan mewujudkan pengalaman pembelajaran dalam talian di masa hadapan.

Pendidikan sudah tua. Sistem sekolah awam semasa di Amerika Syarikat bermula sejak abad ke-19 dan tidak direka mengikut skala sepatutnya. Banyak syarikat-syarikat sedang berusaha untuk "menyusun" pendidikan dengan mengubah cara ia berfungsi di dalam kelas dan dengan membawa kelas dalam talian.

Misi kami

Kami bukan salah seorang daripada orang syarikat. Kami adalah memikirkan semula pendidikan dari bawah ke atas. Web ini telah mengajar semula hampir segala-galanya - perdagangan, rangkaian sosial, penjagaan kesihatan, dan banyak lagi. Kami sedang membina pendidikan yang diperlukan dunia - pendidikan anak negeri yang pertama benar-benar bersih. Kami mengambil lebih isyarat daripada Facebook dan Zynga dalam mewujudkan satu pengalaman pendidikan yang menarik daripada yang kita lakukan dari bilik darjah.

Pendidikan rosak. Datang membantu kami membina pendidikan di dunia yang patut.

Di codecademy anda akan diajar mengenai HTML, CSS, Javascript, jQuery, PHP, python, Ruby dan anda juga akan turut belajar bagaimana menggunakan beberapa API popular untuk membuat aplikasi anda sendiri.

So klik link di sebelah untuk belajar di Codecademy.