Monday, 28 May 2012

SimSimi Ko Memang Nakal Tapi Memey Lah



Assalammualaikum Dan Salam Sejahtera,


Aiseyman sapa plak simsimi ne kan, tapi siot lah benda ne, sebenarnya aku terjumpa benda ne pun kepas baca artikel kat blog sorang blogger kyna namanya.


Sebenarnya simsimi ne site korang sembang-sembang dengan robot, haha nakal betul robot dia, aku ada jugalah buang 10 minit sembang dengan simsimi ne dan memang siot lah dia.




Kalo korang rasa bosan and nak try giler-giler kejap bolehlah try sembang dengan simsimi ne tapi jangan selalu ok takut hang mereng plak nanti..



No comments: