Friday, 5 April 2013

Dapatkan 50 Hari Akaun Premium Percuma Kepard VPN


Kepard VPN adalah salah satu lagi servis provider VPN yang menyediakan servis VPN unlimited kepada pengguna berdaftar. Untuk permulaan Kepard VPN memberikan perkhidmatan percuma akaun premium kepada pengguna.


Kini anda boleh mendapatkan akaun premium percuma sebanyak 50 hari dengan mendaftar menggunakan link promosi di bawah ini. Dengan mendaftar melalui link di bawah anda akan mendapat 15 hari akses premium secara percuma.


Untuk menebus 35 hari akses premium anda harus login kedalam akaun anda di laman web Kepard VPN dan selesaikan 5 task mudah iaitu menyambungkan akaun twitter dan facebook anda dengan Kepard VPN dan kemudian share link Kepard VPN di twitter dan Facebook serta berikan komen kenapa anda sukakan Kepard VPN.

Dengan melaksanakan semua task di atas anda akan mendapat 35 hari lagi akses akaun premium Kepard VPN.Apa tunggu lagi cepat dapatkan 50 hari akses akaun premium percuma anda sebelum terlewat.Kenapa anda perlukan VPN, kerana untuk memastikan tiada siapa mampu tracking lokasi anda semasa berada di atas talian. Tiada siapa tahu mungkin "mereka" sedang memerhati kedudukan anda.

No comments: