Sunday, 4 November 2012

Internet Download Manager Untuk Selamanya






Ne untuk tunaikan permintaan seorang user yang singgah kat blog ne bernama myra, cik myra kita ne bertanya camne nak download IDM? Saya pun sebenarnya tak faham soalan cik myra ne, nak download IDM ke nak buat IDM tu guna free? Takpelah sini saya bagi dua-dua sekali.


Pertama sekalinya kenalah download IDM dulu, download pergi je laman web rasmi IDM.



Dah siap download install macam biasa, lepas tu nak buat benda ne guna secara free, guna Crack For Life melalui download link di bawah.



Kemudian cara nak guna Crack For Life tekan link tutorial kat bawah ne.



Kalo link mediafire dah tak boleh pakai juz pm saya untuk update link baru.


Selesai.


4 comments:

solehatun husna said...

selaju ja try nak install kan .. tapi tak pernah berjaya.. hemhh...

Muz Rileks said...

@solehatun husna

Masalah kat mana tu? Kalo nak saya bantu boleh je.

Unknown said...

http://muhammadniaz.blogspot.com/2012/11/IDM6.12Build23.html

asyraf said...

Muz nak tnye nak bukk menu update cam mne bila bukk idm die kuar Internet Download Manager has been registered with fake Serial Number or the Serial Number has been blocked.IDM is exiting..pastu tu je cam mne nih