Thursday, 30 June 2011

Pengakuan Jujur Blogger...

Di sini saya pemilik blog "komputer-milikku.blogspot.com" ingin membuat pengakuan terbuka kepada semua blogger yang ada. Saya yang identiti masih dirahsiakan atas beberapa sebab ingin mengakui satu perkara. Saya berharap tiada pihak yang akan tersinggung di atas pengakuan saya ini...hmm...*NADA SERIUS




Saya secara terus terang ingin mengakui bahawa SAYA SUDAH BERBLOG SELAMA SEBULAN...hehe...*ne pun maw kecoh... :p"




Saya nak ucapkan jutaan terima kasih kepada semua blogger yang telah memberi support kepada saya selama ini dalam dunia blog ini, saya sedar untuk menjadi seorang blogger yang disukai ramai bukanlah mudah, walaubagaimanapun saya akan terus berusaha agar saya dapat diterima di dalam dunia blog ini...




Kepada semua rakan-rakan selamat berblogging dan berkongsi pandangan, maju blogging untuk blogger...hehe...Pada pengakuan saya kali ini saya nak ajak korang semua terjah blog yang telah memberi banyak support kepada saya selama ini...

JOM KITA TENGOK SIAPA YANG KENA...



  1. http://nabilapds676.blogspot.com/
  2. http://edinakasyah.blogspot.com/
  3. http://www.orangmuo.com/
  4. http://ikha89.blogspot.com/
  5. http://qamarguyz.blogspot.com/
  6. http://minmoshi.blogspot.com/
  7. http://fatanah-jasmari.blogspot.com/
  8. http://eizahiranuar.blogspot.com/
  9. http://redzwanieredzmann.blogspot.com/
  10. http://naimulfirdaus.blogspot.com/
  11. http://theprincessofflowers.blogspot.com/
  12. http://emichurp.blogspot.com/
  13. http://ieqafiqah.blogspot.com/
  14. http://nurmaira95.blogspot.com/
  15. http://gulahatianis.blogspot.com/
  16. http://normaszarina.blogspot.com/
  17. http://akemilurves.blogspot.com/
  18. http://islamiconcept.blogspot.com/
  19. http://ana-jannah.blogspot.com/
  20. http://ceriteracikiqaa.blogspot.com/
  21. http://officialzettynajwa.blogspot.com/
  22. http://syeraho.blogspot.com/
  23. http://sayangmimin92.blogspot.com/
  24. http://sarahnaiemah.blogspot.com/
  25. http://uglybloggy91.blogspot.com/
  26. http://abad5231.blogspot.com/
  27. http://etysalbiah.blogspot.com/
  28. http://alildreamer.blogspot.com/
  29. http://mien91.blogspot.com/
  30. http://eydamanja.blogspot.com/
  31. http://khairunnisa-haris.blogspot.com/
  32. http://rapunzel-life.blogspot.com/
  33. http://ulanweblog.com/
  34. http://wowimstillamyshuhada.blogspot.com/
  35. http://anakwakmail.blogspot.com/
  36. http://www.monnyet.blogspot.com/
  37. http://zulfattah.blogspot.com/
  38. http://shafiqhashim.blogspot.com/
  39. http://ainolmursyida.blogspot.com/
  40. http://ryoazhar.blogspot.com/
  41. http://wahidathakhrim.blogspot.com/
  42. http://suob.blogspot.com/
  43. http://qyrulnysa.blogspot.com/
  44. http://abglan.com/
  45. http://ninabanana94.blogspot.com/
  46. http://diarisifroggie.blogspot.com/
  47. http://cheritakudankamu.blogspot.com/
  48. http://lautanteh.blogspot.com/
  49. http://al-afiqanakdaddy.blogspot.com/
  50. http://greengreengitu.blogspot.com/
  51. http://sebagairenungan.blogspot.com/
  52. http://haticikgadis.blogspot.com/
  53. http://lentiformnucleus.blogspot.com/
  54. http://mzulfadzly.blogspot.com/
  55. http://syazwani30.blogspot.com/
  56. http://greenmummy3205.blogspot.com/
  57. http://inikisahsyifa.blogspot.com/
  58. http://tanpenshoosetsu.blogspot.com/
  59. http://kayjueblog.blogspot.com/
  60. http://thecahayabulan.blogspot.com/
  61. http://kasihzulaikha.blogspot.com/
  62. http://ash-tsukidate.blogspot.com/
  63. http://sukasukisajasuka.blogspot.com/
  64. http://thedustyblurbs.blogspot.com/
  65. http://sirnabiela.blogspot.com/
  66. http://wordplaysolely.blogspot.com/
  67. http://nurafeeqah13291.blogspot.com/
  68. http://haffizmohdnoor.blogspot.com/
  69. http://sitinuranis.blogspot.com/
  70. http://petuapakar.blogspot.com/
  71. http://soyasedap.blogspot.com/
  72. http://hazirahramli.blogspot.com/
  73. http://mierafadziela.blogspot.com/
  74. http://cikida89.blogspot.com/
  75. http://idaida0504.blogspot.com/
  76. http://erynsyaze.blogspot.com/
  77. http://farahahsulong.blogspot.com/
  78. http://misszaty.blogspot.com/
  79. http://thestrangeofme.blogspot.com/
  80. http://sophieisa.blogspot.com/
  81. http://duniakita-dunianakmuda.blogspot.com/
  82. http://ezzolove.blogspot.com/
  83. http://boyz-ed.blogspot.com/
  84. http://akutembakau.blogspot.com/
  85. http://shizuka143nobita.blogspot.com/
  86. http://epalpai.blogspot.com/
  87. http://chocoraisin20.blogspot.com/
  88. http://citerlama.blogspot.com/
  89. http://mieszwiahpunyastory.blogspot.com/
  90. http://ismifarah.blogspot.com/
  91. http://89shah.blogspot.com/
  92. http://biskutcelup.blogspot.com/
  93. http://liyanaloud.blogspot.com/
  94. http://cyndersab.blogspot.com/
  95. http://belognurulatiqah.blogspot.com/
  96. http://goodtobesecret.blogspot.com/
  97. http://raimavalo.blogspot.com/
  98. http://farahmusa.blogspot.com/
  99. http://wahidahtulruhana.blogspot.com/
  100. http://shedaramlan.blogspot.com/
  101. http://dayahpunyerbelog.blogspot.com/
  102. http://mohdasynor.blogspot.com/
  103. http://katakituhijau.blogspot.com/
  104. http://hebohyasminedanny.blogspot.com/
  105. http://typohorlic.blogspot.com/
  106. http://metzbujang.blogspot.com/
  107. http://merahlaben.blogspot.com/
  108. http://syaimzhebatz.blogspot.com/
  109. http://zureensukasushi.blogspot.com/
  110. http://andrik-mcvean.blogspot.com/
  111. http://loveroses.blogspot.com/
  112. http://littlequeenstory.blogspot.com/
  113. http://depalma-sp.blogspot.com/
  114. http://sheypull.blogspot.com/
  115. http://athibe.blogspot.com/
  116. http://akumahumerepek.blogspot.com/
  117. http://hadifar-fyda.blogspot.com/
  118. http://vanillasynus.blogspot.com/
  119. http://nut9236.blogspot.com/
  120. http://azzaazman.blogspot.com/
  121. http://suksesguirlz.blogspot.com/
  122. http://tapakakikasut.blogspot.com/
  123. http://luqaz.blogspot.com/
  124. http://garyasip.blogspot.com/
  125. http://eerashera.blogspot.com/
  126. http://intizhar-kalamhati.blogspot.com/
  127. http://zulfattah.blogspot.com/
  128. http://nursyahirunisa.blogspot.com/
  129. http://ciksya-cda.blogspot.com/
  130. http://akudanchenta.blogspot.com/
  131. http://www.sunahsukasakura.com/
  132. http://swetiepinky69.blogspot.com/
  133. http://salimharmanain.blogspot.com/
  134. http://akukaudanpuisiku.blogspot.com/
  135. http://blueberrycheese3324.blogspot.com/
  136. http://kisahhatiberbicara.blogspot.com/
  137. http://salasiahahmad.blogspot.com/
  138. http://www.fadzmiemohamad.com/
  139. http://www.akubypojie.blogspot.com/
  140. http://songsboutlife.blogspot.com/
  141. http://annida75.blogspot.com/
  142. http://segalanyaaku.blogspot.com/
  143. http://platunkhaz.blogspot.com/
  144. http://ceriterahatiana.blogspot.com/
  145. http://idamira.blogspot.com/
  146. http://shazanahanisnamadiberi.blogspot.com/
  147. http://matakail-matakail.blogspot.com/
  148. http://villakesyukuran.blogspot.com/
  149. http://storymoryofbebynda.blogspot.com/


Dan tidak lupa juga kepada silent reader saya, terima kasih kerana kamu semua support saya....

Semua senarai di atas saya letak dalam PAGES BLOGLIST >DI SINI<

80 comments:

Anonymous said...

ila num 118.. ingtkan xda.. hehehe

teroskan berblog.. bagos muz sb dh ad 200.. ila lepas 8bulan bawu dpt.. ngeh3.. caiyok3 muz.. ^^

Anonymous said...

@iLa VaNiLLa
Thx u...

Muz pun x sangka juga ne... muz takut ada yang tak terlist sebab ada yang guna profile silent reader...

Cik Kay Jue said...

hoooyeeehh.. tahniah2..
saya bangga menjadi anak malaysia.(tak de kene mengena) hihi..

Anonymous said...

@Cik Kay Jue
hehe...thx CKJ, tak sangka plak muz sebulan cepat betul berlalu ne...

feyza said...

congt..=D~

Anonymous said...

@Miscellaneous Smiles
Thank you.... :)

~Kenanga Suchi~ said...

136... mekaseh ya muz... kita bru berkenalan... hehe... :D

Anonymous said...

@~Kisah Hati~
Ur welcome... ya dan saya senang kenal awak, mengusutkan otak saya dengan bahasa puitis awak... *dahlah aku ne gagal sastera dulu*

~Kenanga Suchi~ said...

hahaha... nampak sangat tak puas ati lagi tak menyelam ke dasar hati... :)

TeAqArH said...

wah..tahniah2.da sebulan erk..ni nak tacink ni..x tersenarai pun..merajuk 5mnit..

TeAqArH said...

alamak..tqah ade dalam bloglist muz la..terharunya...^_^

Anonymous said...

@~Kisah Hati~
Hehe...bahasa awak berbunga sangat, memerlukan masa untuk saya menilainya...

Anonymous said...

@TeAqArH
Alah tak tersenarai ke?

Susah muz buat list maw cari link tiap blogger yang follow muz...

Sori yer... :)

Anonymous said...

@TeAqArH
Hehe...so kena happy ye, jangan majuk g... :)

TeAqArH said...

tak majuk dah..hehehe..^_^

Anonymous said...

@TeAqArH
Kan comey macam tu... muz x reti pujuk taw kalo awek majuk ne...

TeAqArH said...

da tau da comel..jgn puji..nanti kembang..meletup pulak..hehehe

Anonymous said...

@TeAqArH
Hehe...muz maw puji juga, camne lah tu?

TeAqArH said...

walaweh..jangan la..kembang semangkuk nnt tqah ni..btw,tqah pun da msukkan muz kt BL tqah..^_^

Anonymous said...

@TeAqArH
Hehe..ok2 muz stop puji dulu, nanti meletup pulak, takda pun muz jumpa nama muz dalam BL tqah... :)

TeAqArH said...

hahaha..okeh...like dat la..hehehe...org berbudi,kite berbahasa...^_^

Met bUjang said...

wahh Thanx bujang ada hihi

Terbaek ! :)

Anonymous said...

@TeAqArH
Wah semangat satu malaysia oh...hehe

Anonymous said...

@Met bUjang
Ko mesti ada bujang, sebab ko cikgu ajar benda "blue"....hahahahaha

TeAqArH said...

xmau2..x suke 1 malaysia....:(

Anonymous said...

@TeAqArH
Lah anti satu malaysia rupanya...bah samalah ne dengan saya...tapi nda boleh memprotes sini nanti ke ISA...hahaha

TeAqArH said...

hahaha..btol gak tu..tqah sukeeeeeeeeeeee sangat dgn 1MALAYSIA

Anonymous said...

@TeAqArH
Lah kejap suke kejap tak suke, biar betul ne...heheh

Takut kena ISA ke... :)

gadisarawak said...

sy 94!! hehe... tx jugak pada kamu!!

TeAqArH said...

x tkut la kene ISA tu..tp nak terjamin masa depan..so kene la berpura2 suke sangat ngn trademark tu..^_^

Anonymous said...

@sab solhi
Ur welcome sab... thx 4 ur support... :)

Anonymous said...

@TeAqArH
Haha...ye betul tu...kena berpura2 ye, ne barulah rakyat malaysia sejati... :)

vampire's lovex said...

pehhhh rajin gilak list kan..

keep it up bro...

fighting !!!

TeAqArH said...

hahaha...memang sejati...kamilah juara gagah dan bersedia mengibar bendera...^_^

Anonymous said...

@vampire's lovex
Haha...ada je ko VL, anyway ne lah akibat bila dah takda idea nak tulis entry...hehe

Anonymous said...

@TeAqArH
Habislah, muz rasa cam nak terjun bangunan ne...hahah

TeAqArH said...

cepat2 terjun..tqah da sediakan alas tempat terjun yg bomba tu..x sakit punye la..^_^

Anonymous said...

@TeAqArH
Haha..xmawlah muz belum kahwin lagi ne.. :)

TeAqArH said...

hahaha...tau pun x kawen lg....igt nak buat babak titanic td..tp awal2 la ckp..xmau join..hehehe

Anonymous said...

@TeAqArH
Tqah nak ajak muz wat bab titanic, boleh aja bah...free tu...hahaha

TeAqArH said...

xmau2.okeh la..nak sahur n tdor..selamat menyambut isra' mikraj..^_^//esok pulak kite chat kat komen ni...nice to know u fren

Anonymous said...

hehe, ok selamat menyambut israk mikraj tu...nice to know u 2...hehe

Solehatun Husna said...

wahh, neh kompom BW siang malam neh..

Anonymous said...

@anakmuda
Hehe manada, xda keja kan so blog lah jawabnya...*statement blogger kental*...hehe

misspurple said...

haha trbaekk !! eh,blog nsa pon ada dlm list..waa sukanyer !! haha keep it up oke :)

Damn Nations said...

ehem... sebulan dah ada 200 f... tahniah... keep blogging bro... nice blog! ^_^

Anonymous said...

@misspurple
Thx frenz for support me...hehe :)

Anonymous said...

@Shuk_ArChie
Thx frenz...saya akan try untuk update sentiasa...hehe

vampire's lovex said...

ouhhhh annivesary ke sebulan ke..hahaha aku baru dapat load gambar tu,td internet slow..

tahniah !!!

Anonymous said...

@vampire's lovex
Lah yeke sori kalo picture berat sangat kot...

Thx ye VL my sis...hehe

tiefazatie said...

tahniah2!hihi..keep on blogging bro!

Anonymous said...

@tiefazatie
Thx ifa...semangat ne, nampak tu moto "maju blogging untuk blogger"... :)

oPiE iSa said...

selamat ulang-bulan..

Hehe..
Baru sebulan dah beratus follower sebab contnt u best.

Wuwuwuwu.. Sya ade tu yg ke 80..

Tengs alot SifuMuz!

Anak Wak Mail said...

wah..tahniah!!selamat ulang tahun satu bulan..

teruskan berblog!

Anonymous said...

@oPiE iSa
Hehe..tq opie, and thx juga atas support k... :)

Anonymous said...

@Anak Wak Mail
Tq AWM, thx gak atas support yang diberi ye.... :)

Miecyber said...

Mula mula saspen gak...

Tahniah anyway....

Hilang Lagi Warisan Melayu

Anonymous said...

@Miecyber
Thx for visit n ur support my new friend... :)

feyus said...

Huhuhu, blog kite takde ke ?:)
Jadual Filem Pawagam Bulan Julai 2011

Anonymous said...

@feyus
Alamak mesti awak follow saya guna profile silent reader sebab tu saya tak dapat jejak awak balik...sori ye..

Falling . said...

muz... err ko owg mana eh?? ce buat n3 psl diri ko.. nk jugak aq taw.. ;)

Anonymous said...

@..cik gugu..
Saya dok sabah, em ok nak cari resource dulu untuk entry tu...hehe

Sunah Sakura said...

wahhhhh...saya no 131!!!! hehehhee... tahniah da berblog selama sebulan! keep it up!

Anonymous said...

@Sunah Sakura
Tq Sunah Sakura, ne pun atas support blogger, thx lah sebab support untuk berada di sini... :)

Nami said...

wah.... mesti penat nak taip all link bloggers lain hee

Anonymous said...

@imanbieyha
Takpa lah janji blogger senang hati... :), thx 4 reading...

Solehatun Husna said...

ayat tak boleh blah la yang kau kasi muz oii.. *bloger KENTAL konon :P

Anonymous said...

@anakmuda
Hehe...betul wei, x caya tanya bujang ama umar.... :P

Met bUjang said...

wakaka aku ajar blue ?? bila ??hehe

Anonymous said...

@Met bUjang
Bila bujang?

Solehatun Husna said...

ya lah kau..

Anonymous said...

@anakmuda
Hehe...ya lah aku lah ne... :)

Solehatun Husna said...

aduuhh.. mmg lah kau. takkan dia kot..

Anonymous said...

@anakmuda
yang dia pula siapa?

mula membingungkan... :p

Solehatun Husna said...

mana tau. kwn kau la kott.

Anonymous said...

@anakmuda
Kawan saya...

emm awak lah tu... :)

siti hidayah said...

tahniah ye. wahh! sekejap je dah ramai follower :D

Anonymous said...

@siti hidayah
Thx dayah... Hehe, saya no komen pasal follower ini...

Unknown said...

yeay...aku yang ke-113...

Anonymous said...

backlinks seo seo training backlink service backlink software